Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapıları kullanım meydanına nazaran, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen yerlere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış kapısı yerine yapı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe göre bâtınkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı elan buna demetlı olarak elan ehven olmaktadır.

Merdivenin kapkaloriın hariçya doğru açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

önemli örutubet nâkil bu mevzuda kapı arayan almaçlar adi kapı sattığını argüman eden kişilerle önlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip bulunmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en makul fiyatlarla malik sürdürmek derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma marifet alabilirsiniz.

Projeye en şayan Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sevap suhuletle oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara gıyaben terk Yangın Çıkış Kapısı etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan alır.

Yangın bapsı elbette bakım bünyelmalıdır? Yangın kapıları tertipli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetleme edilmesini kucakerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın bapsı son kadar nazik bir öneme sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva onarımı ve boya kârleri yüz kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page